webapplicaties

Ook voor het bouwen van een maatwerk webapplicatie kunt u bij Fapke terecht. U kunt bijvoorbeeld denken aan een reserveringssysteem, een tijdregistratie applicatie of een facturatie systeem. U bedenkt het, wij bouwen het.

Voor het Rosenstock-Huessy Huis bouwden wij een webapplicatie ter ondersteuning van administratie rond het Pauzement. De webapplicatie volgt het hele traject dat een bewoner aflegt: van eerste intake bij het zorgloket, via kamertoewijzing tot de eindafrekening.

Voor de Stichting Haarlem Lichtstad ontwikkelden wij een Case & Ticket applicatie. Met deze applicatie bewaakt de stichting de stappen binnen hun proces. Wanneer een stap is afgerond genereert de applicatie zelf het ticket voor de volgende stap in het proces. De eigenaar van deze stap wordt hier via een e-mail van op de hoogte gebracht
Stichting Haarlem Lichtstad beheert de gevelverlichting in de binnenstad van Haarlem.

De Vereniging Eigenaren Binnenstad Haarlem maakt gebruik van het fapke digitaal bestuursarchief. Dit digitaal archief wordt gebruikt om vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten digitaal te archiveren. De vergaderstukken zijn per vergadering met één druk op de knop door de bestuursleden af te drukken.

fapke web design: specialist in kleine projecten

Onze webapplicaties worden gebouwd met gebruik van PHP en MySQL.